Impresum i uvjeti korištenja

Impresum mrežne stranice

  • Zajednički obrt Konto, vođenje poslovnih knjiga, vlasnik Turković Damira i Frlan Damir, Matulji
  • Ulica Ivana i Matka Baštijana 17, Matulji
  • OIB: 93766955533

Uvjeti korištenja mrežne stranice

Opće odredbe

Mrežna stranica konto-fondovi.hr u vlasništvu je zajedničkog obrta Konto, Matulji.

Putem ove mrežne stranice obavještavamo poduzetnike o aktualnim poticajima i potporama gradova, županija, države i Europske Unije.

Ova mrežna stranica nije internetska trgovina. Svi materijali koji se nalaze na stranici konto-fondovi.hr ekskluzivno su intelektualno vlasništvo te se mogu koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja žiga i/ili industrijskog dizajna.

Ovim uvjetima korištenja propisuju se uvjeti i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje ove mrežne stranice.

Korištenjem mrežne stranice, krajnji korisnici prihvaćaju Uvjete korištenja te pristaju na korištenje mrežne stranice u skladu s Uvjetima korištenja.

Namjena ove mrežne stranice nije pružanje savjeta, a informacije pružene na ovoj stranici služe samo kao opće informacije i ne tvrdimo da su sveobuhvatne. Posjetitelji ove stranice moraju se suzdržati od bilo kakvih postupanja temeljenih na informacijama s ove mrežne stranice. Ne preuzimamo odgovornost glede poduzetih ili propuštenih radnji utemeljenih na bilo kojem sadržaju ove mrežne stranice.

U određenim situacijama, pristup mrežnoj stranici može biti nedostupan zbog radova i održavanja mrežne stranice ili zbog uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje su izvan kontrole obrta Konto, a koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Korisnik može svoje upite i komentare poslati e-mailom, a Konto će poslati pisani odgovor poštom ili e-poštom u zakonskom roku.

Opći uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja ove mrežne stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj mrežne stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sve informacije dostupne na ovoj mrežnoj stranici, isključivo su informativnog karaktera i za osobnu upotrebu.

Korištenjem ove mrežne stranice prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove mrežne stranice. Sudovi Republike Hrvatske isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetne mrežne stranice ili u vezi s njom.

Sve informacije na ovoj mrežnoj stranici smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja. Međutim, obrt Konto ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovoj internetskoj stranici.

Zaštita autorskih prava

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na mrežnoj stranici www.konto-fondovi.hr mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem ove mrežne stranice pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge mrežne stranice www.konto-fondovi.hr, pojedinačnih elemenata mrežne stranice, dizajna logotipa, bez izričitog pisanog odobrenja obrta Konto.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ove mrežne stranice, bez izričitog prethodnog pisanog dopuštenja obrta Konto i/ili drugih vlasnika autorskih prava.

Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja objavljenih na mrežnoj stranici www.konto-fondovi.hr bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava obrta Konto koji će takvo korištenje naplati po svojoj slobodnoj procjeni i sudskim će putem i bez bilo kakvog upozorenja potraži zaštitu svojih prava i naknadu štete.

Ne ograničavajući se na prethodno navedeno, svatko tko vjeruje da mu je na mrežnoj stranici www.konto-fondovi.hr njegovo zaštićeno pravo kopirano ili upotrijebljeno na drugi način koji povrjeđuje dotično zaštićeno pravo, dužan je obrtu Konto dostaviti opis autorskog djela za koje tvrdi da je povrijeđeno, bilo kakav valjan dokaz da ima pravo raspolagati autorskim djelom, bilo kao njegov autor ili opunomoćenik autora, opis lokacije na ovoj mrežnoj stranici gdje se nalazi dotično autorsko djelo, te kontakt podatke. Obrt Konto će u najkraćem mogućem roku poduzeti sve odgovarajuće i moguće korake kako bi se obustavilo ili spriječilo daljnje kršenje navedenih autorskih prava.

Zaštita osobnih podataka (GDPR)

Obrt Konto putem mrežne stranice www.konto-fondovi.hr može prikupljati osobne podatke mrežne stranice samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi obrtu Konto ili podatke ostavi putem mrežne stranice www.konto-fondovi.hr.

Obrt Konto obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika mrežne stranice www.konto-fondovi.hr.

Razlog obrade i prikupljanja podataka

Obrt Konto navedene podatke koristit će isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga ove mrežne stranice na zadovoljstvo korisnika.

Također, putem mrežne stranice www.konto-fondovi.hr moguće je izvršititi prijave na primanje novosti prilikom čega se daju osobni podaci zainteresiranog korisnika.

Podaci koji se prikupljaju

  • Ime i prezime
  • Email
  • Broj telefona

Adresa elektronske pošte (email) koju korisnik upiše na formular na stranici www.konto-fondovi.hr neće se prosljeđivati trećim osobama, niti će se koristiti za slanje neželjene pošte (spam). Korisnik je suglasan te daje obrtu Konto izričito pravo na slanje obavijesti vezanih uz novosti o uslugama na spomenutu adresu elektronske pošte.

Obrt Konto se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika, osim u slučaju kada je to nužno kako bi obrt Konto ispunio zakonske obveze ili obveze koje pred nju stave ovlaštena tijela, kako bi postupila u skladu s Općim uvjetima korištenja ili zaštitila svoja prava ili kako bi zaštitila sigurnost i prava javnosti ili drugih korisnika, a koja bi mogla biti povrijeđena ili narušena.

Obrt Konto zadržava pravo proslijediti osobne podatke eventualnom pravnom slijedniku ili pravnoj osobi na koju bi prenijela sva svoja prava i obveze.

Ugrađeni sadržaji s drugih stranica

Članci na ovoj mrežnoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih mrežnih stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu mrežnu stranicu.

Te mrežne stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na mrežnoj stranici.

Analitike i kolačići

U svrhu unapređenja korištenja usluga na našoj stranici, moguće je korištenje tehnologije kolačići. Kolačić je mala tekstna datoteka koju mrežna stranica pohranjuje na vaš internetski preglednik. Kolačići su neophodni za uredno funkcioniranje određenih usluga i koriste ih gotovo sve mrežne stranice.

S obzirom na to da pamte vaše preferencije i prikupljaju informacije o korištenju mrežne stranice (statistiku), kolačići pridonose sigurnosti i brzini vaše interakcije s mrežnom stranicom i omogućuju da stranicu možemo prilagoditi potrebama korisnika. Uslugu upotrebe kolačića možete odbiti tako da podesite odgovarajuće upute na vašem pregledniku. Ipak, imajte na umu da ukoliko ne pristajete na uslugu kolačića možete biti uskraćeni za potpunu i funkcionalnu upotrebu ove mrežne stranice.

Naša mrežna stranica može sadržavati poveznice na druge mrežne stranice. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za uvjete o privatnosti na drugim mrežnim stranicama. Kada s naše stranice odlazite na drugu mrežnu stranicu, budite oprezni i pročitajte njihove uvjete o privatnosti.

Odgovornost korisnika

Korištenjem ove mrežne stranice preuzimate odgovornost za podatke koje dajete. Strogo je zabranjena zlouporaba tuđeg identiteta na bilo koji način, lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe.

Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom, te obrt Konto i mrežna stranica www.konto-fondovi.hr ne odgovaraju za sigurnost i privatnost takvih poruka.

SSL certifikat i sigurnost protoka informacija

Obrt Konto poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama i na putu do njenih baza, a najvažnija je instaliranje SSL protokola (https://).

Izvan svega navedenog, obrt Konto i mrežna stranica www.konto-fondovi.hr ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih, problema sa sustavom i/ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje obrt Konto ne može utjecati.

Odricanje od odgovornosti

Mrežna stranica www.konto-fondovi.hr sadrži dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet sjedišta kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Obrt Konto i ova mrežna stranica nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet sjedištima, te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internet sjedištima koji su kreirani od strane trećih osoba.

Obrt Konto i ova mrežna stranica, do maksimalne zakonom dopuštene mjere, izuzimaju se od bilo kakve odgovornosti i ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati korištenjem mrežne stranice www.konto-fondovi.hr ili je na bilo koji način uz to vezana, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja mrežne stranice www.astra-divina.com te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja mrežne stranice www.konto-fondovi.hr.

Obrt Konto i mrežna stranica www.konto-fondovi.hr ne mogu snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na Internet sjedištima trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s obrtom Konto ili mrežnom stranicom www.konto-fondovi.hr, niti podupiranja takvih internet sjedišta od strane obrta Konto ili mrežne stranice www.konto-fondovi.hr.

Obrt Konto i ova mrežna stranica mogu sadržavati veze prema drugim internet sjedištima, ali ne odgovaraju za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću mrežne stranice www.konto-fondovi.hr na taj način.

Za više informacija o obradi osobnih podatka molimo provjerite naša Pravila privatnosti.